Μυστικά Αποθήκευσης: Εκμεταλλευτείτε σωστά το Coffee Table

Μυστικά Αποθήκευσης: Εκμεταλλευτείτε σωστά το Coffee Table

Aν το coffee table που έχετε στο σαλόνι σας έχει ελεύθερο χώρο από κάτω, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές ιδέες για να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο - ομορφαίνοντας ταυτόχρονα τη διακόσμησή σας.

Μπορεί να είναι μικρός ο χώρος κάτω από το τραπέζι του καθιστικού αλλά μην τον υποτιμάτε. Είναι κάποια πραγματάκια τα οποία θα μπορούσαν να αποθηκευτούν εκεί για να σας γλιτώσουν από την ακαταστασία και να ομορφύνουν τον χώρο σας.

Cozy μαξιλάρια Μερικά μαξιλάρια κάτω από το coffee table θα ζεστάνουν ακόμα περισσότερο τον χώρο του σαλονιού σας. Αν μάλιστα έχετε καλέσει φίλους σας στο σπίτι και θέλετε να καθίσετε κάτω για να είστε πιο χαλαροί και άνετοι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μαξιλάρια για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.


Bάλτε ό,τι μαξιλάρια δεν μπορείτε να χωρέσετε πουθενά αλλού κάτω από το τραπεζάκι. Όταν τα χρειαστείτε θα τα έχετε πρόχειρα για να τα χρησιμοποιήσετε.

Ακόμη μία βιβλιοθήκη Ένας άλλος τρόπος για να αξιοποιήσετε τον χώρο κάτω από το coffee table είναι να βάλετε βιβλία. Ειδικά τώρα που ο καιρός είναι ακόμα κρύος και έχετε στρωμένα χαλιά σε όλο το σπίτι, είναι πολύ εύκολο να βάλετε μερικά βιβλία κάτω από το coffee table. Έτσι θα τα έχετε και πιο κοντά σας αν θέλετε να πάρετε κάποιο ενώ κάθεστε στον καναπέ για να διαβάσετε.

thehomeissue_coffee03

Μερικά βιβλία με χρωματιστά εξώφυλλα κάτω από το coffee table θα ομορφύνουν και θα φωτίσουν το σαλόνι σας.

Βολικά πουφ Το να αποθηκεύσετε δύο-τρία πουφ (αναλόγως πόσα χωράνε) κάτω από το coffee table είναι μία πολύ καλή ιδέα ιδίως αν το σαλόνι σας είναι μικρό και χρειάζεστε μερικά ακόμα «καθίσματα» για να βγάζετε όταν έχετε κόσμο στο σπίτι σας.

thehomeissue_coffee06

Βάλτε τους πουφ σας κάτω από το τραπεζάκι σας και βγάλτε τους όταν έχετε καλεσμένους στο σπίτι σας για να κάτσουν.

Ακόμη ένα τραπέζι Ένα ακόμα πιο μικρό τραπεζάκι κάτω από το μεγαλύτερο σίγουρα είναι αρκετά χρήσιμο ιδίως για τα παιδάκια σας που τρελαίνονται να διαβάζουν καθισμένα στο χαλί. Ένα χαμηλό τραπεζάκι θα τα βοηθήσει να έχουν πολύ καλύτερη στάση σώματος.

thehomeissue_coffe04

Ένα άλλου σχήματος τραπεζάκι κάτω από το κεντρικό τραπέζι του σαλονιού σίγουρα θα σας χρησιμεύσει.

Προσθέστε μία vintage συρταριέρα Αυτό που επίσης μπορείτε να βάλετε κάτω από το coffee table είναι μία συρταριέρα. Αν το coffee table δεν έχει από μόνο του αποθηκευτικό χώρο μπορείτε να τον δημιουργήσετε εσείς. Βάλτε συρτάρια και αποθηκεύστε ό,τι θέλετε μέσα σε αυτά. Ταιριάζει ειδικά σε mix 'n' match διακοσμήσεις.

thehomeissue_coffee01

Ένα μπαούλο ή μία συρταριέρα είναι ό,τι πρέπει ιδίως αν το τραπεζάκι σας είναι αρκετά ψηλό.

Πηγή: spirossoulis.com

Επιστροφή στο ιστολόγιο