Συχνές ερωτήσεις

  • Πως παραγγέλνω από το IDEE?

Στο IDEE παραγγέλνεις οποιαδήποτε στιγμή online κάνοντας κλικ στην επιλογή "Προσθήκη στο καλάθι" που υπάρχει δίπλα σε κάθε προϊόν. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις τηλεφωνικά επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 6947307231, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

  • Ποιά είναι τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από το κατάστημα?

Για παραγγελίες έως 69 € η χρέωση των μεταφορικών είναι 5 € για όλη την Ελλάδα όταν το συνολικό βάρος της παραγγελίας δεν υπερβαίνει τα 4 κιλά. Για κάθε παραπάνω κιλό, η επιβάρυνση είναι 1 €. Για παραγγελίες βάρους 10 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και κατόπιν συνεννόησης.
Για παραγγελίες άνω των 70 €,  που δεν υπερβαίνουν τα 8 κιλά (βάση βάρους και ογκομέτρησης), δεν χρεώνεσαι καθόλου μεταφορικά κόστη. Η παραπάνω παροχή δεν ισχύει για αγορές εκπτωτικών προιόντων. 

  • Ποιές μέθοδοι πληρωμής γίνονται δεκτές στο online κατάστημα?

Μέθοδοι πληρωμής που γίνονται δεκτές στο ηλεκτρονικό κατάστημα: Πληρωμή με αντικαταβολή αμέσως μετά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας, ή πληρωμή με τραπεζική κατάθεση.

  • Πόσος καιρός θα χρειαστεί για την παράδοση?

Η παράδοση των προϊόντων μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ο τελικός χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την πόλη προορισμού.